Van machtsstrijd naar samenwerking

Fotografie door Konstantin Yuganov.

Konstantin Yuganov

De nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox?

Van machtsstrijd naar samenwerking


Lopend langs het snoep gooit je kind zich, na jouw antwoord, gillend op de grond. Zwaaiend met armen en benen. Je lichaam verstrakt, het lijkt te zeggen dat dit moet stoppen. Je reageert geïrriteerd, eist dat dit gedrag nu meteen ophoudt. En ineens bevind je je in het midden van een machtsstrijd. Het lijkt een standaard onderdeel van de dagelijkse besteding met je kinderen. Iets dat erbij hoort.

Wat jij krijgt

 • Het e-book “Weg met de machtsstrijd!”
 • Een PDF-werkboek om uit te printen;
 • Een PDF met motiverende uitspraken (A4 formaat posters);
 • Blijvend toegang* tot de online lessen;
 • Blijvend toegang* tot de geheime Facebook groep (optioneel);

Meteen na betaling krijg je toegang tot de cursus. Je kunt de cursus doorlopen in je eigen tempo, doe dat echter niet te snel. Een tot twee lessen per week is de maximaal aan te raden snelheid. Geconfronteerd worden met je verleden, het heden en wat je wenst voor de toekomst kan immers erg heftig zijn. Je hoofd en lijf hebben tijd nodig om het geleerde en je eigen inzichten te kunnen verwerken.

Ja, ik doe graag mee!

* = voor zolang deze cursus wordt aangeboden, de toegang geldt ook voor aanpassingen (verbeteringen) aan de cursus.


Het ‘je moet consequent zijn‘, dat je van alle kanten geadviseerd krijgt, zorgt ervoor dat het lijkt alsof je continue je poot stijf moet houden. Met als resultaat dat je je in de meest uiteenlopende situaties in een strijd met je kind(eren) bevindt. Het nare van een winnaar, is dat er ook altijd een verliezer is. Aangezien kinderen in die adviezen vooral niet mogen ‘winnen’, zijn ze dus per definitie de verliezer.

Ben jij klaar om vanuit win-verlies situaties, te kijken hoe je win-win situaties kunt creëren? Om situaties met ongewenst gedrag om te draaien naar bandversterkende ervaringen? Dan is deze e-cursus iets voor jou!

In deze e-cursus ga jij inzichten krijgen in hoe je reageert en waarom je zo reageert. Ook wat deze reacties met jou en je kind doen en uiteraard: hoe je jouw reactie kunt aanpassen zodat jij en je kind(eren) dichter bij elkaar komen, in plaats van verder van elkaar af te komen staan.

Voor je echt begint met de cursus, wil ik je waarschuwen dat de uitkomsten van de vragen, die in de verschillende lessen worden gesteld, enorm confronterend kunnen zijn. Als je het gevoel hebt dit niet alleen te kunnen, dan wil ik je aanraden om het samen met iemand anders door te nemen. Iemand waarbij je een veilig gevoel hebt.
Wanneer het echt boven je pet uit komt, kun je het best professionele hulp inschakelen om jou te helpen dit te verwerken.

Ja, ik doe graag mee!


Persoonlijk contact tijdens de e-cursus

Deel je jouw struikelblokken liever niet in de (besloten) Facebook groep, maar wil je wel graag de ruimte om het er met iemand over te hebben? Dan is de VIP-versie wat voor jou!

Bij de VIP-versie krijg je uiteraard de e-cursus zelf, precies zoals hierboven staat begrepen. Daarnaast ontvang je persoonlijk contact met mij. Dit kan op twee verschillende manieren: e-mail of Skype. De contactmomenten kunnen tot maximaal 1 jaar na het aankopen van de cursus worden aangevraagd en de hulpvraag moet in lijn liggen met de inhoud van deze e-cursus.

VIP E-mail

Bij de VIP E-mail e-cursus zit een kort e-mailcoaching traject inbegrepen. Dit e-mailcoaching traject bestaat uit 3x contact via e-mail (3 mails van jou, 3 reacties van mij). In de mails kun je uiteenzetten waar jij tegenaan loopt, met betrekking tot de praktische kant van de e-cursus. Bijvoorbeeld om bepaalde situaties beter van verschillende kanten te kunnen belichten, om meer inzicht te creëren.

Het standaardtarief voor zo’n kort e-mailcoaching traject is €50, inclusief BTW. In combinatie met de e-cursus betaal je er slechts €40 voor.

VIP Skype

Wil je wel graag een persoonlijk klankbord, maar liever niet via e-mail? Dan is de VIP Skype e-cursus precies wat je zoekt. Net als met het e-mailcoaching traject krijg je 3 contactmomenten, van ieders maximaal een half uur. Deze contactmomenten zijn niet van tevoren vastgesteld, die kunnen we inplannen wanneer het jou uitkomt.

Het standaardtarief voor drie van deze Skype sessies is €90, inclusief BTW. In combinatie met de e-cursus betaal je er slechts €60 voor.

- Geen foto's beschikbaar
 

Veilige online omgeving

Je eigen tempo aanhouden

Waar en wanneer je maar wilt

1x betalen, blijvend toegang

 • De gehele inhoud van de e-cursus “Van machtsstrijd naar samenwerking”. Meedoen in de besloten Facebook-groep is optioneel.

  € 47,00
 • Alles zoals de gewone e-cursus, inclusief een kort e-mailcoaching traject (3x mailcontact). Voor persoonlijk contact terwijl je de cursus volgt.

  € 87,00
 • Alles zoals de gewone e-cursus, inclusief 3 Skype sessies van 30 minuten. Voor persoonlijk contact terwijl je de cursus volgt.

  € 107,00


Wet Koop op Afstand
Op e-cursussen & downloadbare content is de wet Koop op Afstand niet van toepassing. Het retourrecht is daardoor ook niet van toepassing.
Niet goed, geld terug
Heb je na het volgen van de complete e-cursus (alle theorie gelezen en opdrachten gemaakt) en heb je het gevoel dat de cursus jou echt helemaal niets heeft opgeleverd? Geef dit dan aan (binnen 6 maanden na aankoop), dan ontvang je het aankoopbedrag terug.

A river cuts through rock, not because of its power, but because of its persistence.

Jim Watkins