Liefdevol Opgroeien

Fotografie door Oleg Znamenskiy.

Oleg Znamenskiy

De nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox?

Liefdevol Opgroeien


Kijken voorbij het gedrag, onderzoeken wat de behoeften van jezelf en je kind zijn. Eigenlijk heel normale zaken, zeker als je de visie achter onvoorwaardelijk ouderschap omarmt. In onze voorwaardelijke maatschappij is het echter vaak een uitdaging. Hoe leer je daarmee omgaan als niemand in je omgeving volgens dezelfde visie leeft/opvoedt?

In deze e-cursus leer je ten eerste wat onvoorwaardelijk ouderschap eigenlijk is. Daarnaast krijg je praktijkvoorbeelden, tips en een heleboel nadenkwerk. Deze e-cursus is voor iedereen die graag wil weten wat onvoorwaardelijk ouderschap is. Daarnaast is de e-cursus ook zeer geschikt voor als je de basis achter onvoorwaardelijk ouderschap kent, maar vastloopt in de praktijk (om wat voor reden dan ook).

Inhoud van de cursus

 • Een PDF-werkboek;
 • Een PDF met motiverende uitspraken (A4 formaat posters);
 • Blijvend toegang* tot de online lessen;
 • Blijvend toegang* tot de geheime Facebook groep (optioneel);

Meteen na betaling krijg je toegang tot de cursus. De inhoud van de e-cursus wordt online gezet op 1 oktober aanstaande om 15:00u. Je kunt de cursus doorlopen in je eigen tempo.

* = voor zolang deze cursus wordt aangeboden, de toegang geldt ook voor aanpassingen (verbeteringen) aan de cursus.

Persoonlijk contact tijdens de e-cursus

Deel je jouw struikelblokken liever niet in de (besloten) Facebook groep, maar wil je wel graag de ruimte om het er met iemand over te hebben? Dan is de VIP-versie wat voor jou!

Bij de VIP-versie krijg je uiteraard de e-cursus zelf, precies zoals hierboven staat begrepen. Daarnaast ontvang je persoonlijk contact met mij. Dit kan op twee verschillende manieren: e-mail of Skype. De contactmomenten kunnen tot maximaal 1 jaar na het aankopen van de cursus worden aangevraagd en de hulpvraag moet in lijn liggen met de inhoud van deze e-cursus.

VIP E-mail

Bij de VIP E-mail e-cursus zit een kort e-mailcoaching traject inbegrepen. Dit e-mailcoaching traject bestaat uit 3x contact via e-mail (3 mails van jou, 3 reacties van mij). In de mails kun je uiteenzetten waar jij tegenaan loopt, met betrekking tot de praktische kant van de e-cursus. Bijvoorbeeld om bepaalde situaties beter van verschillende kanten te kunnen belichten, om meer inzicht te creëren.

Het standaardtarief voor zo’n kort e-mailcoaching traject is €50, inclusief BTW. In combinatie met de e-cursus betaal je er slechts €40 voor.

VIP Skype

Wil je wel graag een persoonlijk klankbord, maar liever niet via e-mail? Dan is de VIP Skype e-cursus precies wat je zoekt. Net als met het e-mailcoaching traject krijg je 3 contactmomenten, van ieders maximaal een half uur. Deze contactmomenten zijn niet van tevoren vastgesteld, die kunnen we inplannen wanneer het jou uitkomt.

Het standaardtarief voor drie van deze Skype sessies is €90, inclusief BTW. In combinatie met de e-cursus betaal je er slechts €60 voor.

- Geen foto's beschikbaar
 

Veilige online omgeving

Je eigen tempo aanhouden

Waar en wanneer je maar wilt

1x betalen, blijvend toegang

 • De gehele inhoud van de e-cursus over hedendaags onvoorwaardelijk ouderschap. Meedoen in de besloten Facebook-groep is optioneel.

  € 67,00
 • Alles zoals de gewone e-cursus, inclusief een kort e-mailcoaching traject (3x mailcontact). Voor persoonlijk contact terwijl je de cursus volgt.

  € 107,00
 • Alles zoals de gewone e-cursus, inclusief 3 Skype sessies van 30 minuten. Voor persoonlijk contact terwijl je de cursus volgt.

  € 137,00


Wet Koop op Afstand
Op e-cursussen & downloadbare content is de wet Koop op Afstand niet van toepassing. Het retourrecht is daardoor ook niet van toepassing.
Niet goed, geld terug
Heb je na het volgen van de complete e-cursus (alle theorie gelezen en opdrachten gemaakt) en heb je het gevoel dat de cursus jou echt helemaal niets heeft opgeleverd? Geef dit dan aan (binnen 6 maanden na aankoop), dan ontvang je het aankoopbedrag terug.

Thank you for sending me to time out. I really thought about what I'd done wrong and constructed a plan for better future behavior. Said no child ever.

Unknown