Smart&Sexy

Fotografie door Ellen van Doorn.

Ellen van Doorn

De nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox?

Smart&Sexy

Een scheiding hoeft niet alleen maar negatief te zijn. Er kunnen enorm veel mooie dingen uit voortvloeien. De hele toekomst ligt weer open. Daarnaast betekent het beëindigen van iets, niet dat het niet goed was. Ik ben juist enorm dankbaar voor de jaren die ik met de vader van mijn zoon heb gehad (en uiteraard dat onze zoon daaruit gekomen is). Om het allemaal een positievere draai te geven, heb ik een nieuwe serie: Dankbaarheid. In dit stuk heb ik het over Lisa Portengen van Smart&Sexy.

De eerste keer dat ik Lisa zag, was op een bijeenkomst voor vrouwen. Georganiseerd door Kaat Mossel. Het is alweer wat jaartjes geleden (4?), maar ik kan me de dag nog goed herinneren. Ik kwam wat te laat, door gedoe met de trein (ik ben over het algemeen niet zo geweldig met het openbaar vervoer).

Bij die bijeenkomst kregen we (onder andere) allemaal een roze rubberen armbandje, met daarin (uiteraard) de tekst ‘Smart & Sexy’. Als ik dan iets met roze aanhad, dan deed ik dat armbandje ook om. Telkens weer bedacht ik me dan, dat het best samen kan (en mag!): intelligent zijn en je op en top vrouw (sexy) voelen. Het armbandje heb ik tegenwoordig niet meer om. Hoeft ook niet, de boodschap zit nu in mijn hoofd, in plaats van om mijn pols.

Ik volgde Lisa al op twitter en later ook op Facebook. Lisa heeft, door overal steeds gewoon Lisa te zijn, mij in de afgelopen jaren geholpen mijzelf te accepteren zoals ik ben. Durven in te laten zien dat ik mijzelf echt wel smart en sexy mag vinden. Lief te zijn voor mezelf en mijn hart te volgen.

Lieve Lisa, enorm bedankt voor je aandeel in mijn persoonlijke ontwikkeling. Je inspireert me continue en ik weet zeker dat meer vrouwen er zo over denken <3


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties worden gemodereerd, het kan dus even duren voor jouw reactie echt geplaatst is.
Zou je dat wat je in je reactie wilt plaatsen niet zeggen tegen iemand die je na staat? Dan is het hier ook niet gepast.

*


We're the only animals on the planet who are systematically cruel to their newborn - separating infants from mothers at birth, leaving babies to cry, kicking them out of the warm family nest. And then we wonder why modern society is so dysfunctional and violent.

Claudia Spahr