Wonderlijk Werken

Wonderlijk Werken

Een scheiding hoeft niet alleen maar negatief te zijn. Er kunnen enorm veel mooie dingen uit voortvloeien. De hele toekomst ligt weer open. Daarnaast betekent het beëindigen van iets, niet dat het niet goed was. Ik ben juist enorm dankbaar voor de jaren die ik met de vader van mijn zoon heb gehad (en uiteraard dat onze zoon daaruit gekomen is). Om het allemaal een positievere draai te geven, heb ik een nieuwe serie: Dankbaarheid. In dit stuk heb ik het over Steven en Diana van Wonderlijk Werken.
Steven en Diana zijn digitale nomaden. Ze hebben geen vast adres, maar verblijven continue ergens anders en hebben niet veel meer dan wat hun rugzak kan houden. Terwijl hij en Diana in Mexico zaten, vertelde hij over hun nomaden leven en ik had meteen enorm veel bewondering. Besluiten genoeg te hebben van al dat gedoe om geld (en alles dat daarbij komt kijken) en uiteindelijk gaan leven uit je rugzak. Niet omdat ze geen geweldig salaris konden hebben, maar omdat ze schoon genoeg hadden van alles dat daarbij kwam kijken. Een gevoel waar we allemaal wel bekend mee zijn, denk ik. Het verschil: zij zorgden ervoor dat ze er ook daadwerkelijk los van kwamen.
Ik vind Steven en Diana enorm inspirerend. De manier waarop ze hun droom achterna zijn gegaan en anderen helpen datzelfde te doen. Hun verhaal heeft mij geholpen om terug te komen bij wat míjn verhaal is, míjn levenspad. Ik kwam dichterbij de droombaan die ik als kind al voor me zag en die nu steeds iets dichterbij vervulling komt.
Op materieel vlak vind ik hun verhaal ook een fijn voorbeeld. We hebben niet zoveel nodig om gelukkig te zijn. En dus ben ik steeds vaker bezig met dingen wegdoen. Komt me straks, wanneer we hier de boel echt gaan verdelen, ook goed van pas. Geen Marie Kondo, maar “Steven en Diana”! 😉

Lieve Steven en Diana, hartstikke bedankt voor jullie aandeel in mijn zoektocht des levens <3Deel Tweet Deel +1

1 reactie op “Wonderlijk Werken”

  1. Lieve Hiranthi,
    we hebben je op facebook geloof ik al eens bedankt voor deze mooie woorden maar hierbij nogmaals op jouw eigen pagina: dankjewel! We zijn blij dat we een beetje hebben mogen bijdragen aan jouw reis en jouw dappere beslissingen. We hopen dat je steeds iets dichterbij een leven komt waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden! Weet ons te vinden als we je daarbij kunnen helpen!
    Een bewusten en ondernemende groet,
    Diana & Steven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patty Wipfler, Hand in Hand Parenting

Perhaps more than anything else, our children need to hear “I’ll be with you. I will stay with you. I won’t leave you alone.”

A.S. Neill

The function of a child is to live his/her own life, not the life that his/her anxious parents think he/she should live, nor a life according to the purpose of the educators who thinks they knows best.

Scroll naar top
Skip to content