Over Liefdevol Opgroeien

Liefdevol Opgroeien (in eerste instantie als Liefdevol Opvoeden) is in 2010 gestart door Hiranthi Herlaar als tegengeluid richting ‘Loes’ en TripleP. In de jaren erna is er vanuit de overheid niet veel veranderd met betrekking tot de opvoedingsstijl die door consultatiebureaus wordt aangemoedigd. Sterker nog, TripleP is scholen, kinderdagverblijven etc. onder de noemer (SW)PBS meer en meer binnengedrongen. Autoritair optreden en opvoeden lijkt hierdoor voor veel ouders en opvoeders de enige mogelijkheid.
De missie van Liefdevol Opgroeien is altijd het kennismaken met een andere manier van opvoeden, omgaan met kinderen geweest. Anders kijken naar kinderen, naar jezelf en je omgeving. Aansporen tot nadenken over het grote plaatje, voorbij het gedrag dat op de voorgrond staat.
Er staat nog heel veel in de planning voor Liefdevol Opgroeien. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Like de Liefdevol Opgroeien pagina dan op Facebook, schrijf je in op de nieuwsbrief en/of abonneer je op de notificaties via je browser.
Heb je een leuk idee voor een toevoeging op de site? Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Ik sta ook open voor het reviewen van boeken (zie de Boekenkast als voorbeeld).


Contact opnemen

  • Contactpersoon

  • Boekgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 Comments

  1. Suzanne

    Wat een mooie opzet deze site! Ik kan er ook verdrietig van worden als ik zie dat het normaal is om zo wreed met kinderen en zelfs baby’s om te gaan. Deze site gaat in mijn favorieten:-)

  2. Jessica

    Wat een leuke, interessante site! het is echt precies zoals ik over opvoeden en met kinderen omgaan denk, erg herkenbaar! Ik hoop dat je veel stukjes blijft plaatsen in de toekomst;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skip to content