Menu Sluiten

[Afgelopen] Winactie 250 likes op Facebook

[Afgelopen] Winactie 250 likes op Facebook

Op Facebook was al aangekondigd dat er een winactie zou komen. Om allerlei redenen, zoals het opzetten van het OpgroeiHuis, werd dat allemaal wat later dan de bedoeling was. Sorry daarvoor!
Ik had al de vraag gesteld van wat jullie het liefst zouden winnen: het boek “Luister je wel naar míj?” of een poppenbedsetje (kussentje + dekentje). KROOST-collega Suzan opperde toen dat ze beide een nóg leukere win-actie vond en daar heeft ze groot gelijk in. Dat is ook veel leuker.
Ik heb er nog wel even over getwijfeld, maar 250 likes op Facebook is niet niks. En daarnaast heb ik net deze week de website van mijn nieuwe coachingspraktijk online gezet, dus dat is ook wel een klein feestje waard.
Beide dus. Een totale waarde van ruim € 40!
De uiteindelijke winnaar kan kiezen tussen twee poppenbedsetjes. Je kunt het kiezen voor je eigen kindje, maar natuurlijk ook voor een kindje uit je omgeving. Voor een verjaardag bijvoorbeeld.

De voorwaarden

Ja, die moeten er ook zijn natuurlijk, anders wordt het vinden van een winnaar wel een hele grote uitdaging. Okee, hier komen ze:

  • Je moet de Liefdevol Opgroeien pagina op Facebook ge-liked hebben.
  • Bij voorkeur heb je ook de Facebook pagina van het OpgroeiHuis ge-liked.
  • Op vrijdag 26 juni aanstaande, om 15:00u wordt de winnaar – geheel willekeurig uiteraard – getrokken.
  • Na de trekking wordt de winnaar bekend gemaakt. Ervan uitgaande dat de winnaar dan contact met me opneemt, kunnen de spullen worden opgestuurd.

De twee setjes waar de winnaar uit kan kiezen:

Space Robot stof Bloemenstof

Deel Tweet Deel +1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

  • De winnaar van de Facebook actie is bekend! (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Bericht door Liefdevol Opgroeien.

  • Een post met wat leuke foto's verspreid op het internet en we hebben er een ware nieuwe rage bij: Dinovember. Er is zelfs een eigen Facebook pagina! Wat is Dinovember? We've dedicated the month of November to convincing our children…

  • Het doel van deze site is mensen kennis te laten maken met een andere manier van opvoeden; Het gebruiken van je hart (je intuïtie).

  • Als je nu iets in de webshop koopt dan krijg je 10% openingskorting! Je hoeft er helemaal niks voor te doen, het wordt automatisch aan je winkelwagen toegevoegd :) Facebook win actie Daarnaast is er een Facebook actie in verband…

Skip to content