Ouders Natuurlijk Beurs, zomer editie

Ouders Natuurlijk Beurs, zomer editie

Soms krijg je kansen in je schoot geworpen die je gewoon aan móet nemen. Eigenlijk zou mijn lieve vriendin en collega (KROOST) Gabriëlle een lezing geven op de Ouders Natuurlijk beurs, maar die bleek een niet-te-verzetten verjaardag te hebben.
Toen ging mijn hoofd alle kanten op. Het leek me namelijk een enorm gaaf idee, zelf een lezing geven. Maar zo heel lang ben ik nog niet officieel professioneel met opvoeding bezig en ik had zoiets nog nooit gedaan. Allerlei twijfels.
Maar het gevoel van “dat lijkt me wel enorm gaaf” bleek wel heel erg aanwezig. Ik begon snel de voors en tegens af te gaan en toen realiseerde ik me dat ik inderdaad niet alles weet, maar dat niemand dat doet. Ook als ik 5 jaar zou wachten, zou ik niet alles weten. Ik ben er immers hobbymatig al een behoorlijke tijd mee bezig, ben best wel ingelezen. Het is dus niet zo dat ik er echt net pas mee bezig ben en haast niks weet.
Ik bedacht me ook dat ik er heel erg van zou balen als ik deze kans niet aan zou pakken. Het ‘wat als?’ zou dan continue door mijn hoofd gaan.
Eigenlijk bleek dus alles in me ‘JA!’ te roepen.
Op 6 juni aanstaande, op de zomereditie van de Ouders Natuurlijk beurs, ga ik in het diepe. Mijn eerste ouderschap gerelateerde lezing. Kom je ook? Ik zal me zo goed mogelijk voorbereiden 😉

Deel Tweet Deel +1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sandra Bullock

I’m a true believer in karma. You get what you give, whether it’s bad or good.

Jane Goodall

Every individual matters. Every individual has a role to play. Every individual makes a difference.

Scroll naar top
Skip to content