Mijlpaal: eerste e-cursus komt online!

Vanaf het moment dat ik had bedacht om Liefdevol Opgroeien op te zetten (toen nog Liefdevol Opvoeden) had ik grootse plannen. Een e-cursus opzetten was daar een van. En bijna is het zover!

Mijlpaal: eerste e-cursus komt online!

Vanaf het moment dat ik had bedacht om Liefdevol Opgroeien op te zetten (toen nog Liefdevol Opvoeden) had ik grootse plannen. Een e-cursus opzetten was daar een van. En bijna is het zover!

Vanaf het moment dat ik had bedacht om Liefdevol Opgroeien op te zetten (toen nog Liefdevol Opvoeden) had ik grootse plannen. Een e-cursus opzetten was daar een van. Bijna is het zover!
De afgelopen maanden ben ik druk geweest met het samenstellen van mijn eerste e-cursus. Modules, verschillende lessen, een werkboek in PDF. Onwijs spannend en ook hartstikke leuk om te doen. Het zal me vast nog veel vaker goed van pas komen dat ik eerder websites & huisstijlen maakte 😉
Maar mijn eerste e-cursus dus 😀
De lancering van de e-cursus is zaterdag 1 augustus. Dat duurt (op het moment van schrijven) nog iets meer dan twee weken. Gek om zo van tevoren de lancering aan te kondigen? Misschien. Maar ik doe wel vaker gekke dingen 😉
Ik ben er gewoon enorm enthousiast over. Mijn eerste e-cursus! Wauw! En het geeft me ook een mooie deadline, zodat ik het niet onnodig door laat slepen. Jullie weten er nu immers ook van 😉

Inhoud e-cursus

De titel van de nieuwe e-cursus is “Weg met de machtsstrijd!” Met de lessen in de e-cursus ga je achterhalen waar jouw reactie op ongewenst gedrag van je kind(eren) vandaan komt en die reactie stap voor stap aanpassen naar een die de machtsstrijd zal helpen voorkomen.
De e-cursus zal €99 gaan kosten. Voor jouw investering krijg je:

  • Een e-booklet, passend bij de e-cursus;
  • PDF Werkboek;
  • Lessen en modules die jou gaan helpen de machtsstrijd uit de dagelijkse bestedingen te krijgen;
  • Levenslange toegang tot de inhoud;
  • Eventuele toevoegingen en verbeteringen aan de e-cursus;
  • Toegang tot de geheime Facebook groep die bij deze e-cursus hoort (optioneel).

Ik vier deze mijlpaal graag met jullie en daarom geef ik nu vast toegang tot het inschrijven op de e-cursus. Met natuurlijk een mooie bijkomstigheid voor jullie: ruim 50% korting!
Als je voor het online gaan van de cursus (op 1 augustus aanstaande) jezelf vast inschrijft op deze e-cursus investeer je geen €99, maar slechts €49! Een korting van maar liefst €50!

[purchase_link id=”1770″ text=”Profiteer nu van de 50% korting!” style=”text” price=”0″ class=”btn btn-primary btn-lg”]

Deel Tweet Deel +1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dr. Thomas Gordon

The term misbehavior is almost exclusively applied to children–seldom to adults, friends, spouses. Have you ever overheard someone say, “My husband misbehaved yesterday,”? …Children don’t misbehave. Their behaviors are simply actions they have chosen to meet important needs…Don’t interpret that children are trying to do something to you — they are only trying to do something for themselves. And this does not make them bad children or misbehaving children. But it may cause you a problem.

Categorieën

Buddha

It is better to travel well than to arrive.

Scroll naar top
Skip to content