Boektijdschrift Kiind gelanceerd

Boektijdschrift Kiind gelanceerd

Ik had het hier nog niet gehaald, maar de crowdsourcing voor het Kiind boektijdschrift is ongelooflijk goed gegaan. Ze hadden €15.000 nodig en zijn daar ruim overheen gegaan naar €19.477!
Afgelopen zaterdag was de launchparty. Helaas kon ik daar zelf niet bij zijn, maar van wat ik heb gezien en gehoord was het een mega-succes.
Het boektijdschrift is nu bij Bol.com te koop wat natuurlijk hartstikke mooi is, maar ze willen Kiind graag ook in de fysieke boekwinkels door heel Nederland (en Vlaanderen! 😉 ) zien. En daar kun jij ook weer mee helpen.
In september houden ze een nieuw feestje. Hoe en wat is nog niet bekend, maar als jij daar ook van op de hoogte gehouden wil worden volg dan de aanwijzingen op de Boektijdschrift pagina bij Kiind!

Deel Tweet Deel +1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

L.R. Knost

Every day in a hundred small ways our children ask, ‘Do you see mee? Do you hear me? Do I matter?’ Their behaviour often reflects our response.

Alfie Kohn

We make fun of what used to be called “yes-men” in the office, those deferential employees who never disagree with the boss, so what makes us think that “yes-children” would be ideal?

Scroll naar top
Skip to content