Naar de pagina-inhoud

Boektijdschrift Kiind gelanceerd


Ik had het hier nog niet gehaald, maar de crowdsourcing voor het Kiind boektijdschrift is ongelooflijk goed gegaan. Ze hadden €15.000 nodig en zijn daar ruim overheen gegaan naar €19.477!

Afgelopen zaterdag was de launchparty. Helaas kon ik daar zelf niet bij zijn, maar van wat ik heb gezien en gehoord was het een mega-succes.

Het boektijdschrift is nu bij Bol.com te koop wat natuurlijk hartstikke mooi is, maar ze willen Kiind graag ook in de fysieke boekwinkels door heel Nederland (en Vlaanderen! ;) ) zien. En daar kun jij ook weer mee helpen.

In september houden ze een nieuw feestje. Hoe en wat is nog niet bekend, maar als jij daar ook van op de hoogte gehouden wil worden volg dan de aanwijzingen op de Boektijdschrift pagina bij Kiind!

Deel Tweet Deel +1


In het dagelijks leven denkt, schrijft en praat Hiranthi veel over opgroeien in het algemeen. Van de ontwikkeling van baby’s en kleine kinderen, tot de persoonlijke ontwikkeling van volwassenen en de invloed van hun jeugd en huidige omgeving daarop.


Gerelateerde artikelen


Reacties worden gemodereerd, het kan dus even duren voor jouw reactie echt geplaatst is.
Zou je dat wat je in je reactie wilt plaatsen niet zeggen tegen iemand die je na staat? Dan is het hier ook niet gepast.

*