Megavondst op Marktplaats

Sinds ongeveer een maand houd ik Marktplaats regelmatig in de gaten voor leuke Montessori materialen die nog goed te gebruiken. Niet lang daarna zag ik een mega-verzameling tegen een heel kleine prijs. Gezien mijn ‘obsessie’ móest ik het hebben. Heel even leek het allemaal niet door te gaan, omdat het aan de andere kant van het land verkocht werd en verzenden geen optie leek. Tot verzenden toch wél kon!
Na ontvangst moest ik nog een week wachten voor ik het écht uit kon pakken. Ik had namelijk bedacht dat ik het mezelf als Sinterklaaskado zou geven. En de doos kwam dus een week voor Sinterklaas binnen. Toen dan eindelijk de Sinterklaasviering daar was, was ik dolblij. Eíndelijk kon de doos open en kon onze kleuter de materialen ook zien.
Zijn reactie: “hee, die hebben we op school ook!”.
1375711_1503871343211605_5730359059746586376_nHet pakket bestond uit:

Voor het hele pakket heb ik €32,50 inclusief verzendkosten betaald!
Vooralsnog is er het meest gespeeld met de gekleurde cilinders. Gebouwen bouwen (met de deksels van de doosjes als tussenplateaus), op elkaar stapelen. De geometrische lichamen zijn ook al wel gepakt, maar is nog niet heel veel mee gedaan. Binnenkort eens wat leuke werkjes voor bedenken.
De foto laat duidelijk zien dat er reeds heel veel kindjes plezier van hebben gehad. De onderdelen worden er wat romantischer van 😉

Deel Tweet Deel +1

1 reactie op “Megavondst op Marktplaats”

  1. de geometrische lichamen.
    Ik ben daar in geïnteresseerd omdat ik een tentoonstelling voor kinderen wil gaan maken In Xiamen (china).
    Het zal gaan over de natuur, schelpen, fossielen , vogels , dieren. Het zal gaan over bouwen, muziek maken leren. Ik ben dus aan het verzamelen. gezien mijn montessori achtergrond. ( derde Montessori )
    in Amsterdam en de vele inniatieven in China op het gebied van Montessori scholen zou ik ook wat materiaal. In Italie heb ik al wat werkjes kunnen kopen, maar ik denk dat de geometrische lichamen daar een steentje aan kunnen bijdragen, wie kan mij daarbij helpen. met vriendelijke groet aaf van Essen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

L.R. Knost

Instead of raising children who turn out okay despite their childhood, let’s raise children that turn out extraordinary because of their childhood.

Categorieën

Carl Jung

What did you do as a child that made the hours pass like minutes? Herein lies the key to your earthly pursuits.

Scroll naar top
Skip to content