Tot ziens 2013, welkom 2014

Afgelopen jaar is voor mij een jaar van persoonlijke groei geweest. Dankzij de manier waarop ik met mijn zoon (probeer) om te gaan ken ik mezelf tegenwoordig beter dan ooit.
Het is niet allemaal fijn geweest. Niet in het moment zelf in ieder geval. Maar achteraf ben ik dankbaar voor ieder moment. Want zonder die momenten was ik niet geweest waar ik nu ben.
Henk-Jan Winkeldermaat heeft me voor #mijnmoment 2013 gevraagd om over Mijn Moment (van het jaar 2013 dus 😉 ) te schrijven. Hoewel het in het echt zien van Alfie Kohn heel bijzonder voelde, was dat toch niet Mijn Moment 2013.
Nee, Mijn Moment was veel kwetsbaarder. Een duidelijke mijlpaal in de groei die ik heb doorgemaakt in het afgelopen jaar (en dus eigenlijk de afgelopen jaren). Nieuwsgierig naar Mijn Moment 2013? Je kunt ‘m lezen op mijnmoment.com.
Ik hoop dat jullie een minstens net zo “magisch” jaar hebben gehad als ik. En dat die magie mag doorzetten naar 2014.

Dit wordt het jaar van Liefdevol Opgroeien! Meer daarover plaats ik later 😉

Deel Tweet Deel +1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brooke Hampton

If you want your children to talk to you about what’s really going on in their world, prove it! Show them, one reaction at a time, that they can trust you with their truth.

Lelia Schott

Perhaps if tearful little boys were comforted instead of shamed, there wouldn’t be so many angry men struggling to express and empathize with emotion.

Scroll naar top
Skip to content