Het kleine Balspel

Aanrader!

Het kleine Balspel

Motoriek in balspelvorm

Zoals de naam van het spel al wel duidelijk maakt, is ‘Het kleine Balspel’ gericht op de eerste bal ervaringen, bewegelijkheid met een bal en controle van een bal.

ExMocise lijkt niet meer te bestaan en de licentiehouder Loggix lijkt zich op andere zaken te zijn gaan richten (software). De kans is dus klein dat deze spellen nog opnieuw uitgegeven zullen gaan worden / er nieuwe varianten worden uitgebracht.

De spellen van ExMocise bevatten 32 spelkaarten die zijn verdeeld in 8 groepen (dieren) met ieders 4 oefeningen. De foto’s op de kaarten laten de oefening goed visueel zien. Daarnaast kan de spelhandleiding worden gebruikt om de oefeningen in verschillende spelvarianten uit te voeren. Geschikt om bij één kind, kleine/grote groepen in te zetten. Bij ieder spelvariant staat ook aangegeven hoeveel inspanning het vergt.

De verpakking ziet er niet nieuw uit, omdat ik het spel heb gevonden bij de kringloop <3

Affiliate-link naar bol.com, maar dat kost jou niks extra :)

A.S. Neill

The function of a child is to live his/her own life, not the life that his/her anxious parents think he/she should live, nor a life according to the purpose of the educators who thinks they knows best.

Scroll naar top Skip to content