Aanrader!

Het kleine Balspel

Motoriek in balspelvorm

Zoals de naam van het spel al wel duidelijk maakt, is ‘Het kleine Balspel’ gericht op de eerste bal ervaringen, bewegelijkheid met een bal en controle van een bal.

ExMocise lijkt niet meer te bestaan en de licentiehouder Loggix lijkt zich op andere zaken te zijn gaan richten (software). De kans is dus klein dat deze spellen nog opnieuw uitgegeven zullen gaan worden / er nieuwe varianten worden uitgebracht.

De spellen van ExMocise bevatten 32 spelkaarten die zijn verdeeld in 8 groepen (dieren) met ieders 4 oefeningen. De foto’s op de kaarten laten de oefening goed visueel zien. Daarnaast kan de spelhandleiding worden gebruikt om de oefeningen in verschillende spelvarianten uit te voeren. Geschikt om bij één kind, kleine/grote groepen in te zetten. Bij ieder spelvariant staat ook aangegeven hoeveel inspanning het vergt.

De verpakking ziet er niet nieuw uit, omdat ik het spel heb gevonden bij de kringloop

Affiliate-link naar bol.com, maar dat kost jou niks extra :)

Meer uit de coachingbox:

We’re the only animals on the planet who are systematically cruel to their newborn – separating infants from mothers at birth, leaving babies to cry, kicking them out of the warm family nest. And then we wonder why modern society is so dysfunctional and violent.

0
Skip to content