Stilzitten als een kikker

Fotografie door Hiranthi Herlaar.

Stilzitten als een kikker

Op de hoogte blijven van alles rondom Liefdevol Opgroeien?

Stilzitten als een kikker Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en ouders

Aandacht hebben voor het nu. Menigeen heeft daar moeite mee terwijl het leren om meer aanwezig te zijn in dit moment niet moeilijk hoeft te zijn. Het is ook een prachtig geschenk om mee te geven aan onze kinderen. Zij plukken er uiteindelijk het langst de vruchten van.

Eline Snel neemt ouders en kinderen in haar Stilzitten als een kikker aan de hand en mee de wereld van mindfulness in. Het boekje staat vol fijne uitleg over de toepasbaarheid van mindfulness en ook de positieve gevolgen van meer mindful in het leven staan.

Ik heb het boekje gelezen in de tijd dat ik bij mijn zoon op de kamer zat terwijl hij zou gaan slapen. Het maakte niet alleen het wachten (van wachten kun je je zo machteloos voelen, alles duurt dan immers lang) best fijn, het gaf ook gelijk extra inzicht in dat mijn zoon me gewoon in de buurt nodig had om zich echt veilig te voelen. Het zorgde ervoor dat ik meer mindful met hem om kan gaan. En dat was alleen nog door de inhoud tot me te nemen, nog zonder de oefeningen te doen.

Stilzitten als een kikker is een juweeltje en kan ik aanraden aan iedereen die met kinderen te maken heeft. En uiteraard de kinderen zelf ook ;-)


Koop dit boek bij Bol.com »


Auteur(s):
Illustrator(s) / Fotografie:
Uitgever:
Jaar:
2010
Druk:
5e
ISBN nummer:
978902596106